“Gelukkige mensen creëren succesvolle organisaties en halen excellente resultaten”

Over ons

In 2011 is Chantal gestart met haar bedrijf HRizons. Het is haar ambitie én passie om mensen, teams en organisaties een stap verder te brengen. Het verbinden van de business met HR, gelukkige medewerkers en succesvolle organisaties, dat is wat haar drijft. Zij begeleidt bij transities van organisaties, teams of individuele medewerkers als adviseur, coach of facilitator. Door haar ervaring in zowel lijnmanagementfuncties als staffuncties, kent ze als geen ander de dynamiek van een organisatie en is zij een strategische en professionele gesprekspartner voor directies en medewerkers.

Voordat zij haar eigen bedrijf startte, heeft ze gedurende 12 jaar haar sporen verdiend binnen de HR- discipline in de bouw- en vastgoedbrache. Bij BAM Vastgoed/AM, OVG Projectontwikkeling en Blauwhoed Groep was ze eindverantwoordelijk voor het HR-beleid. Deze branche kent zij dan ook als geen ander. Alvorens in 1999 de overstap te maken naar de HR-discipline, heeft zij ruim 8 jaar leidinggevende commerciële functies bij KPN en Randstad vervuld. Aan de Rijksuniversiteit Leiden heeft zij de studie Bestuurskunde afgerond.

HRizons beschikt over een netwerk van enthousiaste en ervaren professionals met diverse expertises om samen met de klant tot het beste resultaat te komen.

Talentontwikkeling

Je weet nog niet precies wat je wilt, maar wél dat je iets anders zoekt. Je bent niet tevreden met je gedrag, je gevoel of je resultaten. HRizons bied je de kans om in een vertrouwde omgeving je persoonlijke drijfveren, talenten, je potentieel en je bestemming te vinden. We werken samen aan fundamentele veranderingen. Patronen of belemmeringen die je in de weg zitten, worden doorbroken. Zo ontstaat er nieuwe energie en zelfvertrouwen, met als doel je aanwezige potentieel volledig tot bloei te laten komen.

Lees meer..